The Real World

Mert a való életben bármi megtörténhet...

2011. augusztus 14., vasárnap

11. rész - THE END

Sziasztok! Sajnos nem írom tovább a történetet, mert egy az, hogy nincs kedvem, kettő, a forgatókönyvet szeretném elkezdeni, és így nem tudom, hogy még ezzel is foglalkoznom kell, három, nem jó a word...
Szóval megírtam a befejezést, csak hogy ne legyen így vége. Úgyhogy remélem minden tiszta már, és tetszik az utolsó rész.
Én akkor el is köszönök tőletek. A másik blogomat ITT tudjátok nézegetni, bármikor megtaláltok itt. Puszi nektek!:)

Miután a fiatalok többször is bejárták a katakombákat, megtalálják Isabellt egy titkos szobában, de ő semmire sem fog emlékezni. Viszont Carol később megtudja, hogy az a tanár rabolta el, amelyik megmondta neki, hogy meghalt a történelem profeszor. És az új tanárnak/rendőrnek is köze van a dologhoz, ugyanis ő ölte meg Mr Garcíát. Ez a két tanár együtt dolgozik. Régebben többször is raboltak el gyerekeket.
Isabell azért kellett nekik, mert nagyon magas az IQ szintje, és kísérleteket akartak rajta végezni.De nem sikerült, ugyanis Carol és barátai még épp időben találtak rá.
Eközben Carol összejött Carlosszal, megalapították az együttest, és felléptek a Ki mit tud?-on. 2. helyezést értek el.
McKenzie pedig Ryannel jött össze. Eleinte Carolina mérges volt a barátnőjére, hogy pont azzal a sráccal jár,
aki régebben tetszett neki, de lemondott róla, mert rájött, hogy neki Carlos az igazi. És boldogan éltek, míg meg nem haltak....

Ekkor Dóri becsukta a könyvet, és visszatette a polcra. Örült, hogy vége lett a történetnek, mert néhány résznél nagyon félt, de nem tudta letenni, mert várta a folytatást, és izgatott volt, hogy vajon mi fog ezután történni? Boldog volt, mert tudta, hogy a valóságban ilyen dolgok nem történnek. Nincsennek szellemek, nincsen a suli alatt titkos barlangrendszer...
Már késő este volt, de átment a másik szobába a kisöccséhez. Mellébújt az ágyban, és szorosan átölelte.
Érezte, hogy szükségük van egymásra. Szerették egymást. És Dóri vigyázott rá, tudta, hogy velük soha nem történhet olyan dolog, mint a könyvben Carollal és Isabellel.

THE END

2 megjegyzés:

  1. szia :)
    nekem tetszett az egész történet ^^ és nagyon sajnálom, hogy már nincs kedved tovább írni :///
    xoxo me ;)

    VálaszTörlés
  2. Bocsi Lux, hogy még csak most írtam ide, de msnen már elmondtam a véleményem, viszont innen még hiányzott. Szóval szerintem tök jó volt, kár hogy vége, de megértelek, velem is abszolút ez volt a Secretnél. Remélem a kövi törijeid is ilyen klasszak lesznek.
    Pussz,
    Lilly

    VálaszTörlés