The Real World

Mert a való életben bármi megtörténhet...

2011. július 31., vasárnap

Fontos!

Ha igazán élvezitek a történetet, akkor szerezzetek nekem még legalább 3 követőt. Csak akkor fogom feltenni a 10. részt, ha növekszik a követőim száma! A 10. rész után pedig design cserét tervezek. Kérlek segítsetek, mert így nem lesz folytatás!

1 megjegyzés:

  1. Egyhuzamra elolvastam az eddigi részeket, és nagyon tetszik. Az elején ilyen tipikus szerelmes tini tündérmesének tűnt, de hál' isten hamar érkezett a fordulat. persze látszik még hogy az elején vagy ennek az írás-dolognak, de van időd még fejlődni és biztosan fogsz is. :) nincs is konkrét dolog amibe bele lehetne kötni, nem mintha akarnék. :D talán egy dolog van, amit tanácsolni tudok, bár ez tudom nehéz- törekedj, hogy a karakterek kicsit elkülönültebbek, különbözőbbek legyenek. persze nem egyformák, de tapasztalatból tudom, én is úgy írtam anno, hogy egy karakterbe bele volt zsúfolva minden tulajdonság, és mindig úgy viselkedett ahogy a helyzet megkívánta.de egy embernek egy személyiséggel kell rendelkeznie.szóval pl mckenzie aki egyszerű, kis butácska, locsifecsi pasizós mindig legyen ilyen, és emeld ki ezeket a tulajdonságokat, hogy jól érezhetőek legyenek, mint amikor egy karikatúrán valakinek eltúlozzák a nagy orrát. :D ismét mondom tudom hogy ez nehéz, és lehet a többségnek fel sem tűnik, de ha javul a dolog az biztos aratni fog ;)
    Ja és még valami. Ne törődj vele, ha kevesen olvassák a blogot, vagy kevesebben, mint szeretnéd. Azzal sem szabad törődnöd, ha senki sem olvassa. Ne nekünk írj, hanem magadnak! Hidd el így motivációd is több lesz, és jobban is fogod élvezni az írást, ha nem azért csinálod, mert mi követeljük tőled a következő részt. Még ha így is van, mert én is kíváncsi vagyok és izgatottan várom a folytatást! :D
    Jó hosszú komment lett, remélem nem bánod ha van benne némi kritika, abszolút építőjellegű, de nem is akartam okoskodni, csak gondoltam örülnél, ha leírná valaki, hogy hogy lehetne még jobb ez az eleve remek sztori. :)
    Csak így tovább! ;) Sok puszi. (K)

    VálaszTörlés